Fostul preşedinte USR Dan Barna a declarat, miercuri, în emisiunea Talk News, de la Profit TV, că USR se gândeşte la o platformă mai largă, pe dreapta, unde cei care văd că România se poate dezvolta pe ceva ce înseamnă valori liberale să găsească un punct de coagulare. El a recunoscut că sunt discuţii cu ”voci din PNL, deocamdată discrete, care spun că partidul este franjuri şi că are o mare problemă de legitimitate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dan Barna a arătat că în acest moment, bazinul dreptei este destul de limitat.
 
”Pot fi proiecte punctuale, în care putem colabora cu parlamentarii domnului Orban, deocamdată nu este un partid acolo, vom vedea cum va evolua situaţia. Vom vedea ce se va întâmpla, şi cu acele voci, deocamdată discrete, care recunosc că partidul este făcut  franjuri şi au o problemă mare de legitimitate”, a spus Barna.
 
Fostul lider USR a afirma că există o deschidere de a căuta alternative, la oameni care sunt în PNL, care nu au plecat cu Orban.
 
”Ideea noastră este că să construim o alternativă pe partea dreaptă, mai largă decât strict USR, unde cei care văd că România se poate dezvolta pe ceva ce înseamnă valori liberale să găsească un punct de coagulare”, a spus el. 
 
Întrebat cum ar putea să se numească această platfomă, Barna a spus: ”Vom vedea vehiculul. Vom vedea dacă instrumentul tehhnic este primirea în partid, probabil unii vor decide să vină în USR, sau vor fi oameni care vor dori să se alăture acestui proiect alternativ de dreapta, mai larg, nu doar al partidului nostru”, a afirmat deputatul USR. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.