Liderul USR, Dan Barna, afirmat, miercuri seară, că desemnarea lui Florin Cîţu pentru funcţia de premier era ”cumva previzibilă”. Barna a precizat că USR va merge la audierile miniştrilor i va acorda vot favorabil celor care vor performa. Întrebat despre dacă parlamentarii formaţiunii vor vta Guvernul Cîţu, Bara a spus: ”USR nu oferă un cec în alb PNL sau premierului desemnat”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este o nominalizare cumva previzibilă din scenariul pe care preşedintele Iohannis l-a susţnut în  ultima perioadă, vom vedea care este poziţia premierului”, a declarat, miercuri seară, la Digi 24, Dan Barna.

Acesta a spus că se aşteaptă să fie invitat la discuţii. 

Dan Barna a reiterat poizia partidului de a intra la guvernare.

Întrebat cum va proceda USR la audierea miniştrilor, Barna a spus: ”Vom audia fiecare propunere de ministru. Anticipez că probabil o parte din actualul cabinet se va regăsi. Cei performanţi vor beneficia de susţinere, cei care nu vor convinge vor primi votul în funcţie de prestaţie. USR nu ofer un cec în alb PNL sau premierului desenat Ne aşezăm cu toată responsabilatea entru a ieşi din criză”.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercur seară, nominalizarea lui Florin Cîţu ca premier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.