Vicepremierul Dan Barna susţine că nu are "nicio îngrijorare" cu privire la moţiunea de cenzură anunţată miercuri de PSD. El cataloghează demersul principalului partid de opoziţie drept "un exerciţiu de folosit instrumentele parlamentare" în cadrul căruia "vom auzi iarăşi discursuri sforăitoare dinspre PSD".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dan Barna a vorbit, miercuri, despre moţiunea de cenzură pe care PSD a anunţat că o depune în 14 iunie. 
 
"O văd ca un exerciţiu de folosit instrumentele parlamentare de către opoziţie. Vom auzi iarăşi discursuri sforăitoare dinspre PSD”, a afirmat Dan Barna, la Parlament.
 
El a adăugat că nu are "nicio îngrijorare" în această privinţă. 
 
Viceprim-ministrul a afirmat că miercuri, în plenul Parlamentului, premierul Florin Cîţu a prezentat "o sinteză" a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, subliniind că reprezentanţii PSD au avut ocazia să consulte programul "în extenso".
 
"Este o sinteză pe care premierul a transmis-o şi a prezentat-o Parlamentului. De altfel, au avut loc la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, colegii de la PSD au putut să consulte programul în extenso, au văzut ce conţine, alocările pe fiecare domeniu, au existat aceste consultări, cum, de altfel, ele există de multe luni de zile şi în cadrul coaliţiei. La nivel politic se cunosc marea majoritate a detaliilor cuprinse în program. Ca dovadă a fost şi decizia premierului de a prezenta doar liniile principale ale acestui program. Un program care... urmăream intervenţiile domnului Ciolacu care vorbea de viziune. Cum să spui că nu există viziune în programul României, când este pentru prima dată când infrastructura devine cu adevărat o prioritate asumată nu doar declarativ, ci şi prin sumele alocate?”, a afirmat Dan Barna.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.