Vicepremierul Dan Barna a declarat, sâmbătă dimineaţă, la centrul de vaccinare drive thru deschis la Sibiu, că provoacă autorităţile din judeţele cu adresabilitate scăzută în ceea ce priveşte imunizarea să pună la dispoziţia oamenilor metode prin care aceştia să aibă acces mai facil la serul anti-COVID.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prezent sâmbătă dimineaţă în parcarea Cazărmii 90 Sibiu, unde a fost amenajat un centru de vaccinare drive thru, viceprim-ministrul Dan Barna a făcut un apel la sibieni să îşi facă drum şi să meargă să se vaccineze împotriva COVID-19.
 
"Singura variantă, vaccinarea, prin care putem să depăşim această pandemie. Fac un apel la toţi sibienii care au drum în următoarele zile, sau să-şi facă drum în următoarele zile cu maşina. Un detur de câteva minute şi iată, se poate rezolva această problemă”, a declarat Dan Barna.
 
Vicepremierul a făcut un apel la judeţele unde cererea pentru vaccin este scăzută să organizeze evenimente în cadrul campaniei de vaccinare care să facă mai accesibilă posibilitatea de imunizare.
 
"Provoc celelalte judeţe, pentru că sunt, din păcate, şi judeţe unde ştiu că cererea e foarte mică, să organizeze astfel de metode prin care vaccinul să fie foarte aproape de oameni. Până acum a fost vaccinarea pe platformă în clinici, acum iată, şi aceasta este de fapt soluţia, ducem vaccinarea mai aproape de cetăţean”, a adăugat vicepremierul.  
 
Dan Barna a menţionat că toţi membrii familiei sale sunt vaccinaţi, subliniind că vaccinarea a fost "o prioritate" pentru familia sa.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.