Premierul Dacian Cioloş spune, într-un interviu pentru News.ro, despre o eventuală guvernare a PSD, că ar fi un pericol pentru România să aibă o guvernare populistă, care să se bazeze pe minciună sau pe calcule nerealiste ale bugetului şi să pună presiune pe buget şi pe deficitul bugetar fără să stimuleze crearea de locuri de muncă şi creşterea economică sustenabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu cred că ar fi un pericol pentru România, în primul rând, să avem o guvernare populistă, o guvernare care să se bazeze pe minciună sau să se bazeze pe calcule nerealiste ale bugetului, care să pună presiune pe buget şi pe deficitul bugetar fără să stimuleze crearea de locuri de muncă şi dezvoltarea economică şi creşterea economică sustenabilă, o guvernare care să vină cu o abordare naţionalistă şi care să creeze teamă şi ură în rându oamenilor vizavi de străini, vizavi de Uniunea Europeană. Cred că da, ăsta ar fi un pericol pentru România, care altfel e pe un trend pozitiv, aş spune eu, de dezvoltare, inclusiv economică”, a apreciat premierul Dacian Cioloş într-un interviu pentru News.ro.

Tot în interviul pentru News.ro, premierul a comentat şi proiectul de buget prezentat de Liviu Dragnea, apreciind că este nesustenabil pentru că nu pot fi şi crescute şi veniturile, şi tăiate taxele, şi păstrat deficitul bugetar sub 3%.  

Interviul integral acordat de premierul Dacian Cioloş va fi difuzat la ora 11.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.