Primul-ministru Dacian Cioloş a afirmat, la Realitatea TV, că ar acorda Guvernului, ”cu indulgenţă”, nota 7 pentru prestaţia de până acum, în raport cu aşteptările pe care el le-a avut de la acest cabinet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Invitat să dea o notă Guvernului pe care îl conduce, Dacian Cioloş a răspuns: ”Dacă m-aş raporta la aşteptările mele personale, aş spune cu indulgenţă, un 7. Mi se pare normal să fii exigent cu tine însuţi ca să fii exigent cu ceilalţi”.

Prim-ministrul Cioloş a spus că şi-a evaluat miniştrii şi a dispus măsuri în cazul unora dintre ei, iar acest proces va continua. ”Vizavi de unii miniştri pe care am considerat eu că sunt mai puţin mulţumit, unii dintre ei au plecat. Mai sunt alţii pe care îi urmăresc cu atenţie”, a spus Cioloş.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

El a spus că o nouă evaluare a prestaţiei miniştrilor va avea loc în luna iunie. ”Voi avea o evaluare în iunie, mai ales în unele domenii de care nu sunt foarte mulţumit, adică s-ar fi putut face mai multe”, a declarat primul-ministru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.