Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor publice şi Administraţiei Cseke Attila a avut vineri o întrevedere cu Asociaţia Comunelor din România, la cererea asociaţiei. Acesta a precizat că susţine necesitatea schimbului de idei între instituţie şi structurile asociative ale autorităţilor administraţiei publice locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Ministerul Dezvoltării este deschis la dialog faţă de structurile asociative ale autorităţilor administraţiei publice locale. Considerăm că aceste consultări continue sunt importante pentru o cooperare optimă şi pentru un schimb de idei în vederea bunei funcţionări a administraţiei publice din România. Am desprins câteva idei şi proiecte importante de eficientizare şi simplificare a procedurilor administrative necesare funcţionării autorităţilor publice locale pe care dorim să le implementăm împreună cu structurile asociative”, a afirmat Cseke Attila, la finalul întâlnirii de vineri, potrivit unui comunicat de presă al instituţiei. 

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.