Deputatul USR Cristian Seidler a declarat, miercuri, în emisiunea Talk News de la Profit TV, că Guvernul a ratat mai multe jaloane, care au termen de implementare sfârlitul lunii marti, pentru că în PNRR se cer şi normele, nu doar legea. ”Am ratat, practic, din 24 care erau 22, care de fapt sunt 21 şi jumătate, şi dacă ne uităm atent, cine ştie ce rămâne şi din ele”, a spus Seidler, arătând că acesta este un mod de lucru în activitatea guvernamentală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem un jalon pe care noi îl bifăm acum că este îndeplinit, pentru că Parlamentul, pe repede înainte, a bifat legea cu plata cu vouchere a activităţilor casnice. Perfect, numai că termenul de 31 martie nu este numai pentru lege ci pentru lege şi norme, toată lumea poate să citească documentul, este public, iar în ministere cu atât mai mult se ştie. În lege scrie normele, peste 60 de zile”, a explicat deputatul USR.

Potrivit lui Cristian Seidler, s-au ratat mai multe jaloane: ”Am ratat, practic, din 24 care erau 22, care de fapt sunt 21 şi jumătate, şi dacă ne uităm atent, cine ştie ce rămâne şi din ele”, a spus el.

Deputatul USR a menţionat că ”acesta este un mod de lucru în activitatea guvernamentală: săptămâna viitoare, când o fi ea, la Sfântul Aşteaptă, lasă că mai vedem”.

”Întrebarea mea e ce au făcut cu banii pe care deja îi avem? I-au cheltuit? Că bubuie şantierele ţării. Tocmai s-au amânat nişte licitaţii, deci nu stăm bine nici cu respectarea a ceea ce trebuie să facem astăzi şi nici cu ce trebuia să facem pentru că am primit banii”, a mai declarat Seidler.

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că 11 jaloane şi ţinte din Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) sunt închise, iar în şedinţa de Guvern de miercuri vor fi închise alte 5 şi până joi vor fi închise şi celelalte 8.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.