Fostul europarlamentar Cristian Preda, membru PLUS, spune că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să trimită propriile propuneri de comisar european la Bruxelles şi să se folosească de influenţa de care dispune în PPE pentru ca România să aibă în Comisia Europeană o persoană cu care ne putem mândri, nu una de care să ne fie ruşine. Preda face şi două sugestii: Monica Macovei şi Mihai Răzvan Ungureanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dăncilă i-a trimis Ursulei von der Leyen două propuneri pentru poziţia de comisar european ce revine României: Dan Nica şi Rovana Plumb. Doi pesedişti. Cred că preşedintele Iohannis e perfect îndreptăţit să trimită alte propuneri la Bruxelles”, a scris Cristian Preda pe pagina sa de Facebook.

El spune că profilul e clar: europeni, competenţi şi care nu au fost vreodată suspectaţi de vreo faptă de corupţie.

Preda menţionează că are şi două sugestii: Monica Macovei şi Mihai-Răzvan Ungureanu.

„Preşedintele poate folosi influenţa de care dispune în sânul PPE (care e şi familia poitică a Ursulei von der Leyen) pentru a avea în Comisie o persoană cu care ne putem mândri, nu una de care să ne fie ruşine”, mai susţine Cristian Preda.

Premierul Viorica Dăncilă a trimis la Bruxelles scrisoarea cu propunerile României de comisar european, acestea fiind Dan Nica şi Rovana Plumb, au declarat pentru G4Media.ro mai multe surse politice şi guvernamentale. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.