Fostul europarlamentar Cristian Preda, membru PLUS, spune că o moţiune de cenzură va trece dacă este adoptată acum, iar apoi este nevoie de un acord pentru a organiza alegeri anticipate. În opinia sa, „cine se ascunde în culise, încercând să fabrice un guvern de mântuială ori să amâne o soluţie, va pierde la fel de sigur ca Dăncilă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preda a scris pe pagina sa de Facebook că ar fi fost normal ca Dăncilă să demisioneze imediat ce ALDE a plecat din guvern. 

„N-a făcut-o, deşi a pierdut majoritatea. Acea majoritate invocată zilnic de pesedişti din 2017 încoace. E, de aceea, obligatorie dărâmarea guvernului”, susţine Cristian Preda.

El spune că „o moţiune trece, dacă e făcută acum”, iar „imediat după aceea, e nevoie de un acord pentru a organiza alegeri anticipate”.

„Candidatul prezidenţial care-şi asumă un asemenea program va ieşi învingător. Cine se ascunde în culise, încercând să fabrice un guvern de mântuială ori să amâne o soluţie, va pierde la fel de sigur ca Dăncilă”, încheie Cristian Preda.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.