Ministrul Proiectelor Europene Cristian Ghinea afirmă, după ce liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat că a discutat cu oficiali europeni, iar Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă e departe de a fi aprobat de Comisia Europeană, că Ciolacu s-a văzut pe hol cu un comisar european şi aduce iar veşti catastrofale legate de PNRR, amintinu-i acestuia de provocarea pe care i-a lansat-o, de a discuta cu demisiile pe masă despre avizarea planului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Ciolacu s-a văzut pe hol cu un comisar european şi aduce iar veşti catastrofale legate de PNRR. A vorbit prin semne, că nu ştie boabă de limbi străine. Procesul de evaluare a PNRR merge bine. Dacă Ciolacu ar avea un dram de onoare ar răspunde la pariul public lansat de mine: discutăm cu demisiile pe masă. Restul e gargară”, a scris Ghinea pe Facebook.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat vineri seară, după o întâlnire cu comisarul european pentru economie, Paolo Gentiloni, că ”PNRR este foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeană în perioada următoare”. ”Nu e nimic “wow”! Nu e nimic “fantastic””, a afirmat Ciolacu, susţinând că ”este doar un alt eşec al actualei guvernări”.

În 11 iunie, Ghinea i-a propus liderului PSD Marcel Ciolacu, după obiecţiile Comisiei Europene faţă de PNRR şi după criticile dure ale liderului social-democrat, ca, dacă PNRR nu va fi aprobat, el să demisioneze de la minister, iar dacă va fi aprobat, cel care demisionează să fie Marcel Ciolacu, care să se retragă de la conducerea partidului, termernul fiind 30 septembrie. În replică, Ciolacu a afirmat că ”Ghinea n-a convins pe nimeni cu inteligenţa sa, dar i-a zăpăcit pe toţi cu tâmpeniile sale” şi l-a numit ”un dezastru” şi un ”un ministru zero”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.