Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea a precizat că ar fi nedrept să i se ceară lui Dan Barna să nu candideze la conducerea USR PLUS, în contextul în care Dacian Cioloş i-a propus lui Dan Barna să nu candideze niciunul pentru şefia partidului. El a adăugat că nu este interesat să candideze la şefia formaţiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a adăugat, într-o intervenţie făcută marţi la Digi 24, că îl susţine pe Dan Barna „fără discuţie”, pentru că acesta a transformat USR dintr-o formaţiune „care era să moară”, într-un „partid mare, care a ajuns la guvernare”.

„Dan Barna e cel mai bun să continue. Ar fi foarte nedrept să i se ceară lui Dan Barna să nu candideze. Orice fel de competiţie are un element de suspans, unii vor fi supăraţi, dar nu putem să nu îi dăm partidului o şansă de a merge mai departe. Cel mai bun e cel care a făcut partidul cum e acum, un partid matur. Iată că peformăm. Suntem un partid matur, stabil, democratic”, a explicat Ghinea.

Chestionat dacă este o variantă candidatura lui Cătălin Drulă, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a subliniat din nou că îl încurajează pe Dan Barna să rămână în cursă şi că îl sprijină cu tot ce poate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.