Preşedintele asociaţiei Evoluţie în Instituţie, Cristian Dide, a proiectat sâmbătă nopatea mesajul ”Jos PSD” pe clădirea Parlamentului în timpul festivalului iMapp Bucharest, apoi a mers după preşedintele CCR, Valer Dorneanu, până la locuinţa acestuia, împreună cu alte câteva persoane care i-au reproşat acestuia că face politica PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Suntem nemulţumiţi de direcţia în care duce PSD ţara. Ei sunt interesaţi doar să se scape pe ei înşişi de dosarele penale. Ştiam că în Piaţa Constituţiei va fi un număr mare de persoane, aşa că am vrut să le reamintesc că PSD nu mai trebuie să fie la guvernare. Şi lumea trebuie să înţeleagă faptul că data viitoare trebuie să iasă la vot. Oamenii din Piaţă au apreciat proiecţia, din ce am văzut ulterior, au fost aplauze. Probabil că au fost şi alţii care s-au simţiţi lezaţi, dar mai puţini. Vreau să precizez că o să le trimit mailuri concurenţilor pentru a le cere scuze că am intervenit cumva în concursul lor, însă nu am proiectat peste proiecţiile lor. De fapt doar peste una singură: cineva a proiectat pe Parlament mesajul «manifest» şi mi s-a părut interesant ca deasupra să apară şi «Jos PSD»”, a precizat Cristian Dide, contactat de News.ro.
 
Ulterior, Dide şi alte persoane l-au înâlnit pe preşedintele CCR, Valer Dorneanu, şi l-au însoţit pe acesta până acasă, reproşându-i că face politica PSD, după cum reiese dintr-un filmuleţ postat pe Facebook.

Primăria Capitalei, prin CREART, a organizat sâmbătă seară, în Piaţa Constituţiei, festivalul iMapp, un show de videomapping 3D, cu proiecţii pe Palatul Parlamentului.

În cursul zilei de sâmbătă, Primăria Capitalei a anunţat că va face plângere penală împotriva celor care instigă în timpul festivalului.

"Organizatorul evenimentului, CREART - Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, anunţă public faptul că va face plângere penală împotriva tuturor celor care aleg să instige premediat la tulburarea liniştii publice în timpul unui concurs internaţional de videomapping, la care participă echipe din 10 zece ţări din întreaga lume", anunţa Primăria.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.