Preşedintele PMP, Cristian Diaconescu, afirmă că negocierile cu PNL vizează cooperarea pe proiecte locale şi naţionale, nicidecum o absorbţie prin fuziune. ”Dispariţia acestei formaţiuni politice este exclusă”, transmite liderul PMP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am decis, împreună cu colegii mei din Partidul Mişcarea Populară, să cooperăm privind proiecte naţionale sau locale cu PNL. Prin acest demers, Partidul Mişcarea Populară înţelege necesitatea ca aşteptările electoratului de dreapta să se materializeze prin coordonarea, între cele două formaţiuni politice, în domenii în care expertiza fiecăruia dintre cele două partide poate fi complementară.”, a scris Cristian Diaconescu pe Facebook, după ce Consiliul Naţional a decis formarea unei echipe de negociere cu PMP.  
 
Diaconescu susţine că ăşi propune ca Partidul Mişcarea Populară ”să rămână una dintre cele mai importante forţe politice, de dreapta, de pe eşichierul politic românesc”.  
 
”Deci, dispariţia acestei formaţiuni politice este exclusă”, a mai scris Diaconescu.  
 
PMP a anunţat, sâmbătă seară, că s-a decis continuarea discuţiilor cu PNL ”privind un proiect politic comun”, fiind stabilită o echipă de negociere în acest sens. 
 
Cu o zi în urmă, liberalii au stabilit şi ei o echipă de negociere.  
 
Surse politice spun că este vorba despre o fuziune prin absorbţia PMP.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.