Prim-vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară, Cristian Diaconescu, afirmă că mai sunt de numărat voturile de la 944 de secţii e votare, peste 400 fiind în străinătate, iar partidul are posibilitatea de a depăşi pragul electoral de 5%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă mulţumesc pentru toată încrederea şi voturile pe care mi le-aţi acordat. După comunicarea BEC de la ora 19:00, mai sunt de numărat 944 de secţii de votare dintre care 421 doar în diaspora (190 secţii Bacău, 58 Brăila, 31 Gorj, 11 Iaşi, 24 Neamţ, 51 Sibiu, 94 Suceava, 12 Vâlcea, 52 Bucureşti, 421 Diaspora). În condiţiile în care autorităţile îşi vor face datoria conform legii, înregistrând şi numărând corect fiecare vot, fără calcule politicianiste sau imixtiuni grave interne şi chiar externe (care deja sunt în desfăşurare), am toată încrederea că vom depăşi pragul stabilit prin lege aşa cum arată în acest moment cifrele postate de BEC”, a scris Diaconescu, luni seară, pe Facebook.

Diaconescu cere atenţie pentru fiecare vot.

”Vă rog să acordaţi toată atenţia fiecărui vot numărat şi fiecărui proces verbal pentru că ele reprezintă calea către cei 4 ani în care voi pune tot profesionalismul de care dispun în slujba dumneavoastră. Cu ajutorul vostru şi al întregii opinii publice, vom învinge toate forţele care nu ne doresc în Parlament”, a mai scris Diaconescu.

PSD a obţinut cele mai multe voturi la alegerile parlamentare de duminică, la Camera Deputaţilor, 29,73 %, urmat de PNL - 25,19%, USR - PLUS - 14,73 %, AUR - 8,61%, UDMR - 6,04 %, iar PMP şi Pro România se situează sub pragul electoral, cu 4,68 %, respectiv 4,22 % din voturi, potrivit datelor anunţate luni de Biroul Electoral Central, după centralizarea voturilor din 18.609 din cele 19.553 de secţii de votare, reprezentând 95,17 % din voturi.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.