Prim-vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi i-a transmis lui Theodor Paleologu că toate nemulţumirile pe care le are faţă de campania liberalilor pentru alegerile locale să le exprime doar în partid, iar în public ar trebui să se refere şi la Gabriela Firea şi PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”De câte ori vorbeşte despre PNL în ultimele săptămâni, Toader Paleologu nu face decât să dea de pâmânt cu PNL, lucru care în mod cert nu ajută cu nimic. Dacă ar vrea să fie de ajutor PNL, nu doar să pună gaz pe foc ca să apară el mai bine, ar spune ceva şi despre PSD şi despre candidatul PSD la Primăria Generală, pentru că, totuşi, până pe 5 iunie, PNL este în campanie”, a afirmat Cristian Buşoi prin intermediul unui comunicat de presă.

Europarlamentarul îl invită pe colegul său să vorbească în partid, ”nu în piaţa publică”, despre eventuale probleme din interiorul PNL astfel încât Paleologu să ajute la rezolvarea problemelor, ”şi nu să devină parte a acestor probleme”.

”Iar dacă chiar îi pasă de candidatul PNL la Capitală, atunci îl rog să nu se alăture celor care dau cu manta ca să lovească în campania lui Cătălin Predoiu (...) Şi, mai ales, să spună ceva care să ajute şi campania PNL, nu care să distragă atenţia de la această campanie”, a mai spus Cristian Buşoi.

PNL merge spre un "dezastru garantat", pentru că refuză să îl susţină pe Nicuşor Dan ca unic candidat al dreptei, a declarat la RFI deputatul Theodor Paleologu, care propune ca liderul USB să fie susţinut de PNL, iar în schimb, Uniunea Salvaţi Bucureştiul să-şi retragă candidaţii de la sectoare. Parlamentarul cere de asemenea un Congres extraordinar al PNL, pentru că, în opinia sa, actuala conducere este "ilegitimă şi total inaptă".

Theodor Paleologu regretă schimburile de replici din ultimele zile dintre Cătălin Predoiu şi Nicuşor Dan: "Din păcate, lucrurile au luat o întorsătură foarte urâtă şi regret acest lucru foarte mult, pentru că îi respect pe amândoi, şi pe Cătălin Predoiu, şi pe Nicuşor Dan. Trebuie spus că din start strategia PNL de campanie a fost total greşită. Din păcate, tonul campaniei l-a dat Cezar Preda, prin acel atac inadmisibil şi total inept la adresa lui Nicuşor Dan, spunând că Nicuşor Dan este iepuraşul PSD. Dacă spui aşa ceva, pierzi orice fel de respectabilitate, nimeni nu crede asemenea imbecilitate (...). De fiecare dată când Preda sau Gorghiu deschid gura, Predoiu mai pierde nişte voturi".

Deputatul liberal crede că PNL ar fi trebuit să îl susţină în alegeri pe Nicuşor Dan.

"Din start, trebuia o cu totul altă abordare şi eu mi-am făcut datoria ca membru al Partidului Naţional Liberal şi am spus cum văd lucrurile, şi anume: un singur candidat, Nicuşor Dan, la Primăria Generală şi, în schimb, retragerea tuturor candidaţilor USB de la primăriile de sector, unde nu pot câştiga (...), cu excepţia Sectorului 4, unde domnul Sava face campanie cu Piedone, deci nu mai are nicio legătură cu liberalismul şi cu reînnoirea Bucureştiului şi cu o administraţie corectă", a afirmat Paleologu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.