Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat duminică, despre relaţia PSD-PNL, că ”până una alta, par a nu se trăda în coaliţie” şi că este un parteneriat care pare a funcţiona. El a precizat, despre Nicolae Ciucă, că are ceva rar, şi anume capacitatea de a respecta un cuvânt dat care este autentică, ingenuă. Despre Marcel Ciolacu, el a spus că este ”spectaculos în privinţa comunicării”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Crin Antonescu a declarat la Prima News că ”nu crede că România politică arată mai rău decât media europeană”. ”Nu cred că arată mai rău, sunt oameni noi, mai toţi, este vremea lor, de câte ori cineva spune că nu îmi convine că PNL e conndus de cutare, sau PSD, nu au dreptate. Şi PNL şi PSD au conducătorii pe care îi pot avea la momentul respectiv”, a afirmat fostul lider PNL.

Despre liderii politici actuali, Crin Antonescu a precizat că George Simion este ”veteran” între liderii PNL, PSD şi USR şi a precizat că ”Marcel Ciolacu face politică de mulţi ani, dar ca lider e nou, iar Ciucă nu a făcut politică, deloc”.

”A fost militar de carieră, e chiar debutant, ceea ce îi complică situaţia, este un rol foarte complicat. Domnul Drulă la fel”, a spus Antonescu,.

El a mai arătat că este expresia unei noi generaţii şi e prematur să îi catalogăm. ”Se joacă partida cu fiecare dintre ei”, a arătat Antonescu. D

espre relaţia dintre Marcel Ciolacu şi Niocolae Ciucă, Crin Antonescu a spus că este un parteneriat care pare a funcţiona.

”Au parcurs această perioadă a guvernului de coaliţie în nişte parametri normali pentru o coaliţie, nu au avut divergenţe la vedere cel puţin”, a spus fostul preşedinte PNL, adăugând că ”până una alta, par a nu se trăda”.

El s-a referit şi la Nicolae Ciucă. ”Impresia care mi-a lăsat-o domnul Ciucă, de exemplu, este că are ceva care chiar e mai rar, eu cred că seriozitatea, corectitudinea, capacittatea de a respecta un cuvânt dat, este la domnul Ciucă autentică, e ingenuă, e reală, până la proba contrarie”. Despre Marcel Ciolacu, Crin Antonescu a spus că este ”spectaculos în privinţa comunicării, cel puţin”.

”M-a surprins pentru că pare că în cea mai mare parte parcurge foarte bine acest rol”, a subliniat Antonescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.