Cosmin Guşă a revenit în PSD Sector 1 şi ar fi trebuit să participe la Conferinţa de alegeri de la nivel municipal, a anunţat, luni seară, Gabriela Firea. Aceasta a spus, însă, că s-a sfătuit cu preşedintele PSD Sector 1 şi cu Marcel Ciolacu, iar Cosmin Guşă nu a mai fost prezent la eveniment pentru a nu se naşte ”suspiciuni”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am primit cel puţin trei mesaje în timpul conferinţei, de ce nu a mai fost prezent domnul Vasile Dâncu şi de ce nu a mai fost prezent domnul Cosmin Guşă, pentru că domnul Guşă era iniţial delegat din partea PSD Sector 1. Ne-am sfătuit şi nu voiam să dăm naştere unor întrebări, unor suspiciuni şi ne-am dorit ca mesajul de la conferinţa PSD Bucureşti să fie cel transmis de organizaţia noastră, de colegii noştri şi de invitaţii speciali. Ce vreau să transmit  - şi mă bucur că domnul Marcel Ciolacu este deschis şi achiesează acestei idei de modernizare a PSD şi de deschidere a porţilor partidului către intelectuali, către oameni de stânga, către oameni de centru stânga cei care promovează valori foarte apropiate de nevoile cetăţenilor”, a precizat, luni seară, Gabriela Firea, după ce a fost aleaă preşedinte al PSD Bucureşti.

Firea a afirmat că, ”în momentul în care eşti un partid închis, când trăieşti în bula ta, cum trăiesc alţii, nu este bine şi s-a văzut”.

”Eu personal, toate persoanele care pot să aducă plus valoare partidului consider că sunt binevenite lângă noi pentru că nu avem de ce să ne temem şi acum avem un lider al partidului care nu se comportă precum un arbore falnic care nu lasă iarba să crească sub el. Cosmin Guşă este un jurnalist, un realizator TV care a fost membru la Sectorul 1, a fost exclus, înţeleg că a revenit în organizaţie. Aşa mi-a spus preşedintele PSD Sector 1. Nu doreşte funcţii, nu doreşte să candideze pentru nicio poziţie, vrea doar să participe la campania electorală. Nu candidează pentru nicio funcţie, nici la nivel de sector, nici la municipiu, nici la nivel de ţară”, a mai spus Firea.

Cosmin Guşă a fost exclus din PSD, în 12 noiembrie, în aceeaşi şedinţă cu Ana Birchall.

El revenise în partid, în 28 octombrie, după 16 ani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.