Liderul USR Iaşi, deputatul Cosette Chichirău, a fost desemnată joi seară candidatul partidului la primăria Iaşi, precizând că speră să câştige şi încrederea celor din PLUS, pentru a intra în cursa pentru primărie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cosette Chichirău a obţinut 132 voturi, în timp ce singurul său contracandidat, avocatul Mihai Lupu, a fost votat de 35 de membri ai USR Iaşi.

La votul intern din USR Iaşi s-au prezentat 168 de membri, un vot fiind anulat.

“S-a îndeplinit cvorumul şi le mulţumesc colegilor din USR Iaşi pentru încredere. La finalul votului am băut o şampanie împreună, a fost prezent şi contracandidatul meu, Mihai Lupu. Sper să câştig şI încrederea alianţilor din PLUS ca împreună să câştigăm primăria. Iaşiul merită în sfârşit un primar competent şi integru. Împreună cu echipa USR-PLUS vom oferi ieşenilor guvernarea locală pe care o aşteaptă“, a declarat pentru News.ro, liderul USR Iaşi Cosette Chichirău.

Ea a precizat că îşi doreşte o alianţă largă la Iaşi în alegerile pentru primărie, care să respecte însă criteriile de integritate.

“Sunt candidatul care îl poate bate pe actualul primar Mihai Chirica“, a mai spus liderrul USR IaşI, Cosette Chichirău.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.