Cortul “Fără Penali în funcţii publice” amplasat la Constanţa în cadrul campaniei USR pentru modificarea Constituţiei a fost vandalizat, persoane necunoscute distrugând cele trei feţe ale cortului şi îndoind stâlpii acestuia. Poliţiştii au început cercetările în acest caz pentru distrugere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui anunţ de pe pagina de Facebook “Iniţiativa fără penali”, cortul “Fără Penali în funcţii publice” de la Constanţa a fost vandalizat în noaptea de luni spre marţi.

“Structura metalică este ruptă dintr-un punct de sudură, stâlpii sunt îndoiţi şi toate cele trei feţe ale cortului, distruse. Am chemat poliţiştii pentru a investiga cine a făcut asta. Cel care va fi găsit vinovat va fi acuzat de săvârşirea infracţiunii de distrugere”, se precizează pe pagina de socializare.

Sursa citată menţionează că distrugerea cortului arată că sunt deranjaţi de această iniţiativă baronii locali din Constanţa. “Cortul se repară, însă distrugerea lui ne arată că facem ce trebuie, că deranjăm baronii locali din Constanţa care au pus stăpânire pe oraş. Acesta este un motiv în plus pentru a continua lupta noastră împotriva penalilor. Ei sunt cei care vor să ţină România în loc. Haideţi să semnaţi, trebuie să scăpăm de infractori!”, se mai precizează pe pagina de Facebook.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Constanţa au precizat că o plângere legată de această situaţie a fost depusă marţi dimineaţă şi au fost începute cercetările în acest caz pentru infracţiunea de distrugere.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.