Europarlamentarul Corina Creţu este de părere că preşedintele Klaus Iohannis "are o figură foarte bună la Bruxelles” şi că acesta poate obţine o funcţie la nivel european, sau mondial, la finalul celui de-al doilea său mandat ca preşedinte al ţării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebată duminică, în emisiunea Insider Politic, difuzată de Prima TV, dacă crede că preşedintele Klaus Iohannis poate obţine o funcţie la nivel european, la finalul celui de-al doilea mandat prezidenţial, fostul comisar european Corina Creţu a răspuns că Iohannis „are o figură foarte bună la Bruxelles”
„Este o alegere personală a domnului preşedinte, pe care nu vreau să o comentez. Ceea ce vreau să spun este că întotdeauna a fost privit în Consiliul European ca o figură echilibrată şi are o figură foarte bună la Bruxelles, deci cred că e posibil să fie unul din candidaţi”, a afirmat Corina Creţu. 
Ea a mărturisit că nu s-a simţit niciodată discriminată pe motiv că este româncă, atunci când a mers în forurile europene.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.