Mandatul actualului vicepreşedinte al Autorităţii Electorale Permanente Constantin Florin Mituleţu - Buică încetează la cerere, Mituleţu - Buică urmând să preia atribuţiile funcţiei de secretar general al instituţiei, rămasă vacantă după pensionarea lui Csaba Tiberiu Kovacs.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit deciziilor publicate joi în Monitorul Oficial, Mituleţu-Buică îşi încheie la cerere mandatul de vicepreşedinte al AEP cu rang de secretar de stat şi va exercita atribuţiile de secretar general al AEP, până la ocuparea postului, în condiţiile legii.

Postul de secretar general al AEP a rămas vacant după ce Csaba Tiberiu Kovacs şi-a încetat raporturile de serviciu cu instituţia "ca urmare a îndeplinirii cumulative a condiţiilor de vârstă standard şi a stagiului minim de cotizare pentru pensionare, începând cu data de 18 ianuarie 2018".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.