Testul de Covid-19 al preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), Marius Horia Ţuţuianu, este negativ. El a făcut această analiză după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, o angajată de la Cabinetul său a fost confirmată cu noul coronavirus. De asemenea, şi testele celorlalţi contacţi din Consiliul Judeţean ai femeii infectate sunt negative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consiliul Judeţean Constanţa a transmis luni, printr-un comunicat de presă, că pe data de 20 iulie, Marius Horia Ţuţuianu a primit rezultatul testării pentru identificarea virusului SARS-COV-2, acesta fiind negativ atât în ceea ce îl priveşte pe preşedintele CJC, cât şi pentru ceilalţi angajaţi, contacţi direcţi ai femeiii diagnosticate săptămâna trecută.

Programul de lucru al Consiliului Judeţean Constanţa va continua în condiţii de siguranţă atât pentru angajaţi, cât şi pentru cei care apelează la serviciile instituţiei. Programul cu publicul va fi în continuare restricţionat, respectându-se prevederile specifice stării de alertă, a precizat sursa citată.

O angajată în cadrul Cabinetului preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa a fost confirmată cu Covid-19 la sfârşitul săptămânii trecute.

Vineri după amiază a început activitatea de dezinfecţie, care a fost făcută în fiecare birou şi pe toate căile de acces din interiorul şi exteriorul instituţiei.


De la începutul pandemiei şi până în prezent, în judeţul Constanţa au fost confirmate 645 de cazuri de Covid-19.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.