Consiliul Politic Naţional al PSD se va reuni marţi de la ora 11.00, potrivit unui anunţ făcut de reprezentanţii partidului. Printre temele de discuţie ale conducerii social-democrate va fi posibilitatea formării unor alianţe ale PSD cu alte partide la alegerile parlamentare din 6 decembrie, în contextul în care la ultima şedinţă a formaţiunii nu a fost luată o decizie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a anunţat că PSD nu a luat o decizie privind posibile alianţe la alegerile parlamentare în Comitetul Politic Naţional de joia trecută.

Întrebat cu cine ar putea face PSD alianţă la parlamentare, Sorin Grindeanu a răspuns: „Există partide cu care PSD a mai avut alianţe în trecut, fie că e vorba ALDE sau PPUsl. Sunt discuţii. Decizia se va lua luni. Nu este exclusă cu niciunul cu Pro România, cu ALDE cu PPUsl”.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.