Comisia de buget-finanţe a Senatului a adoptat, marţi, un raport de admitere pentru proiectul de lege al PSD care prevede reducerea TVA pentru lemnele de foc de la 19% la 5%, a anunţat purtătorul de cuvânt al partidului Ştefan Radu Oprea. Termenul de intrarea în vigoare a legii este 1 noiembrie. El a adăugat că iniţiativa legislativă va intra săptămâna viitoare la vot în plenul Senatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Veste bună pentru românii care îşi încălzesc locuinţele cu lemne de foc. Comisia buget-finanţe din Senatul României a votat un raport favorabil pentru iniţiativa PSD de reducere a TVA pentru lemnele de foc de la 19% la 5%. Dezbaterea şi votul în plenul Senatului va avea loc săptămâna viitoare. Termenul de intrarea în vigoare a legii este 1 noiembrie 2021, astfel încât cetăţenii să beneficieze de reducerea preţului la lemne de foc din această iarnă. P.S. Vă readuc aminte că 85% din locuinţele din mediul rural sunt încălzite cu lemne”, a scris Ştefan Radu Oprea, marţi pe Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.