Preşedintele comisiei de buget-finanţe din Camera Deputaţilor, Bogdan Huţucă, a solicitat luni, conducerii Camerei Deputaţilor, ca activitatea comisiei să se desfăşoare online, până la finalul anului, ţinând cont de apropierea alegerilor locale şi europarlamentare. Deputatul arată că acest mod de lucru va permite ca atât activitatea legislativă, cât şi cea desfăşurată în vederea alegerilor să se deruleze fără sincope. De asemenea, comisia pentru tehnologia informaţiei a cerut să lucreze în sistem hibrid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Având în vedere contextul politic actual marcat de apropierea alegerilor locale şi europarlamentare, dar şi necesitatea adoptării prin lege a unor proiecte legislative, vă adresăm rugămintea de a aproba ca, în perioada rămasă până la sfârşitul actualei sesiuni parlamentare, dezbaterile Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci să se desfăşoare cu prezenţă online”, a solicitat preşedintele comisiei., Bogdan Huţucă, într-o cerere către Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.

Huţucă precizează că ”acest mod de lucru va permite ca atât activitatea legislativă, cât şi cea desfăşurată în vederea alegerilor să se deruleze fără sincope”.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

Şi Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor a cerut să lucreze în format hibrid, începând din data de 8 aprilie şi până la sfârşitul sesiunii parlamentare.

Ambele solicitări au fost aprobate de Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.