Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu anunţă, luni, că Liviu Dragnea şi-a făcut primul set de analize. ”A înţeles cā nu e de joacā şi nu merge tratament doar cu o alifie”, a afirmat Ştefănescu. Acesta a anunţat că tandemul Codrin Ştefănescu – Liviu Dragnea merge mai departe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dupā multe insistenţe, din partea mea şi a Irinei, astāzi şi-a făcut primul set de analize! Urmeazā şi altele în zilele urmātoare! A înţeles cā nu e de joacā şi nu merge tratament doar cu o alifie şi gata”, a scris, luni, pe Facebook, Codrin Ştefănescu, alături de o fotografie în care apare alături de Liviu Dragnea.

”Poza de mai jos este realizatā acum mai bine de 2 ani, când reclama dureri groaznice la coloanā! Şi celebra lui declaraţie: «Mā sprijin pe Codrin şi la propriu şi la figurat!» Mergem înainte, asta am vrut sā vā spun”, a mai scris Ştefănescu.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ieşit din Penitenciarul Rahova joi, afirmând că a fost o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă, că se consideră deţinut politic.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.