Codrin Ştefănescu, care a pierdut alegerile pentru funcţia de secretar general al PSD, a declarat că actuala conducere a partidului are o sarcină foarte grea, aceea de a-i împăca pe toţi social-democraţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Asta au votat delegaţii, asta vor, eu am ţinut un discurs în care cred, am spus că nu mă schimb, că nu uit nici trecutul. Probabil că mesajul este: trebuie să uităm de problemele noastre şi să considerăm că trebuie să ne schimbă, să ne resetăm. Actuala conducere a partidului are o sarcină foarte grea - trebuie să ne împace pe noi toţi pentru că se pleacă din sală nu în echipă, după cum vedeţi. Nu am putut să-i ţin lângă mine nici pe Şerban Nicolae, nici pe Liviu Pleşoianu. Ar fi trebuit să ieşim cu toţii pe scenă, să dăm dovadă de unitate”, a declarat Codrin Ştefănescu.

El a spus că este nevoie de o întâlnire a actualei conduceri a partidului cu toţi cei care au candidat.

„Împreună să găsim o formulă în care să coexistăm în partid, să găsim fiecare ceva bun de făcut pentru fiecare dintre noi. Altfel, nu ştiu ce să zic”, a mai spus Ştefănescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.