Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, i-a cerut din nou, de Ziua Naţională a Lecturii, vicepremierului Sorin Grindeanu să doneze Bibliotecii Naţionale "cartea lui de negăsit". În replică, reprezentanţii PSD i-au transmis: "O invităm pe doamna Clotilde Armand să citească, în timpul liber, «Ciuma» lui Albert Camus! Sau, mai bine, doamna primar să înveţe ordinea operaţiunilor matematice adunând gunoiul de pe stradă şi scăzând numărul de şobolani!".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De Ziua Naţională a Lecturii îl invit din nou pe domnul ministru Sorin Grindeanu să doneze Bibliotecii Naţionale a României cartea lui de negăsit. În numele matematicii şi al ştiinţei", a scris, marţi, pe Facebook, Clotilde Armand.

Reprezentanţii PSD i-au răspuns primarului din Sectorul 1, tot într-o postare pe Facebook.

"O invităm pe doamna Clotilde Armand să citească, în timpul liber, «Ciuma» lui Albert Camus! Sau, mai bine, doamna primar să înveţe ordinea operaţiunilor matematice adunând gunoiul de pe stradă şi scăzând numărul de şobolani! Şi să lase doamna edil războaiele noi, pentru că nu le-a finalizat, spre binele cetăţenilor, nici pe cele deja începute! Spre exemplu, «războiul gunoaielor» i-a costat pe locuitorii din Sectorul 1 peste 150 de milioane de lei! Aţi învins «mafia», doamnă! Aţi îngropat-o în bani!!", au afirmat aceştia.

Social-democraţii au făcut referire şi la tensiunile din USR.

"Aveţi grijă că, în timp ce s-au înmulţit facturile, vi s-a împărţit partidul…la doi! Şi niciuna dintre jumătăţi nu vă conţine! Probabil că şi lor le este ruşine de ceea ce aţi făcut în acest mandat!", au arătat ei.

Anul trecut, Clotilde Armand a postat, pe Facebook, o înregistrare video în care soţul său, matematicianul Sergiu Moroianu, exprima dubii cu privire la lucrarea de matematică pe care ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu susţine că a scris-o împreună cu tatăl său şi pe care a trecut-o în Curriculum Vitae. Ulterior, Armand a publicat o scrisoare deschisă semnată de 40 de oameni de ştiinţă şi matematicieni care susţineau solicitarea adresată lui Sorin Grindeanu de a trimite la Biblioteca Naţională a României cartea.

Vicepremierul Sorin Grindeanu a replicat, afirmând că a răspuns încă de acum 4 ani acestor acuzaţii şi o sfătuieşte pe Armand »să se uite în Sectorul 1 pe care ar trebui să îl administreze şi să treacă la muncă». »Clotilde, vreţi să deschidem o acoladă şi să vorbim despre Aegis sau ne rezumăm la şobolanii, gunoiul şi mizeria din sectorul 1?!», a adăugat prim-vicepreşedintele PSD. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.