Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă, marţi, că a avut o discuţie telefonică cu primarul din Kiev, Vitali Klitschko, pentru a-i transmite suportul şi susţinerea. La rândul său, primarul din Kiev a mulţumit pentru ajutor şi susţinere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 ”Am avut mai devreme o discuţie telefonică cu Vitali Klitschko - primarul Kievului - şi l-am asigurat de toată susţinerea noastră. L-am anunţat că Primăria Sectorului a pregătit mai multe ajutoare care se vor îndrepta către cetăţenii din Kiev şi alte zone ale Ucrainei”, a scris, marţi, pe Facebook, Clotilde Armand.  

Aceasta a postat şi o scurtă înregistrare telefonică, în care primarul din Kiev mulţumeşte pentru susţinere şi ajutor.  

”Vă mulţumesc pentru efort şi pentru sprijinul acordat Ucrainei, pentru apărarea lumii democratice de agresiunea Rusiei. Vă mulţumim că sprijiniţi Ucraina în acest război crunt”, afirmă primarul din Kiev, potrivit înregistrării.  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.