Deputatul USR Claudiu Năsui a declarat a declarat, marţi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre afirmaţiile lui Florin Cîţu privind o posibilă colaborare în viitor cu USR, că acesta a avut o oportunitate istorică să conducă un guvern reformator şi a ales să facă totul praf, cu un comportament care este nedemn. ”Eu resping ferm orice apropiere de Florin Cîţu, adică orice revenire potenţială a USR-ului la guvernare nu se va face în niciun caz cu Florin Cîţu”, a dat asigură Năsui. Despre o colaborare cu actuala conducere a PNL, Năsui a spus că personal, a colaborat foarte bine cu premierul Ciucă, însă totul ar ţine de ceea ce se angajează USR să facă într-o astfel de guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Florin Cîţu a avut o oportunitate istorică, să întruchipeze speranţa în România şi să conducă un guvern reformator, care chiar să reformeze statul român. Părea că este ceea ce trebuie, era o aripă reformatoare a PNL-ului, era mai degrabă liberal în gândire, contrar unor colegi de-ai lui şi a ales să facă totul praf, cu un comportament care este nedemn. Eu resping ferm orice apropiere de Florin Cîţu, adică orice revenire potenţială a USR-ului la guvernare nu se va face în niciun caz cu Florin Cîţu”, a spus Claudiu Năsui.

Întrebat dacă USR ar colabora cu PNL, fostul ministru a precizat că este o discuţie de avut. ”Depinde ce ne angajăm să facem. Ultima oară, am avut mai multe angajamente, precum zero taxe pe salariul minim, şi odată agreate au fost abandonate, În funcţie de programul de guevrnare, în niciun caz nu vom mai fi de acord să facem lucrurile în viitor, de la anul. Când vrei să faci o reformă o faci din prima, cu un guvern care să vrea să facă reforme”, a precizat el.

Despre o posibilă colaborare cu actualul preşedinte PNL, premierul Nicolae Ciucă, Năsui a răspuns: ”Personal, am colaborat foarte bine cu domnul Ciucă, singura condiţie pe care am pus-o PNL a fost să nu fie domnul Cîţu, PNL a ales să nu fie Cîţu dar să guverneze cu PSD. Problema nu este o persoană, în afară de Cîţu care s-a dovedit un dezastru ca premier, ci nişte idei care ne-ar aduce la masă, dacă am putea să reducem talia acestui stat obez şi birocraţia, ne-ar aduce la masă astfel de reforme”, a mai spus Claudiu Năsui.

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu a declarat, luni, la DigiFM, întrebat dacă ar mai face coaliţie cu USR, că şi el şi USR au învăţat câteva lucruri. ”Cred că a doua oară o să facem mai bine amândoi”, a mai spus Cîţu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.