Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a declarat, joi, la Buzău că ”PSD nu va mai sprijini proşti în funcţii publice”, dar şi că Marcel Ciolacu este ”vulpoiul de care e nevoie în fruntea PSD”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prezent, joi, la conferinţa de alegeri a PSD Buzău, unde Marcel Ciolacu a fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene, fără a avea contracandidat, Claudiu Manda a declarat ferm că ”PSD nu va mai sprijini proşti în funcţii publice”.

”Să spunem câteva lucruri pentru Congres. Nu mai susţinem proşti în funcţii publice să ne facă de râs, pentru că munca noastră ne-o aruncă la coş de multe ori cu capacitatea unora sau altora de a vorbi. I-am sprijinit, din păcate însă, în CEx. Trebuie să ne asumăm greşelile, dar să nu mai facem”, a spus Manda.

De asemenea, el a declarat că Marcel Ciolacu are capacitatea şi ar fi potrivit pentrru a fi preşedinte al PSD, la nivel central.

”Sincer,  am venit să-l văd pe Marcel la el acasă. Cred că e foarte important să vedem dacă are capacitatea să construiască o echipă şi să funcţioneze în echipă. La cum l-am văzut eu şi la cum vă văd pe dumneavoastră, colegii lui, cum vă raportaţi la el, cred că Marcel e bun de preşedinte PSD naţional. Cred că Marcel e vulpoiul de care e nevoie în fruntea PSD”, a mai spus Claudiu Manda.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.