Generalul în rezervă Dumitru Iliescu, fost şef al SPP în anii 90, a declarat, joi, în Comisia parlamentară de control al SRI, că se pregăteşte un nou "caz Belina", în care ar urma să fie vizaţi patru miniştri, între care ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, la finalul audierilor, preşedintele comisiei, Claudiu Manda.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Dumitru Iliescu, după audierile din Comisia SRI: SRI a fost implicat în construirea mai multor dosare, între care dosarul Belina

"A spus că se mai pregăteşte un nou caz Belina, că sunt patru miniştri vizaţi (..) şi că următoarea persoană din viitorul lot este doamna Olguţa Vasilescu. Nu a vrut să detalieze foarte mult, a încercat să transmită că se încearcă cumva introducerea unor persoane care sunt în coordonarea SRI ca martor în dosar", a declarat Claudiu Manda, după audierea lui Dumitru Iliescu în Comisia parlamentară de control al SRI.

Claudiu Manda a mai spus că Dumitru Iliescu a vorbit şi despre "statul paralel", despre "atacul statului paralel asupra instituţiilor fundamentale - CCR, Guvern, Parlament şi justiţie".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.