Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicilae Ciucă, salută, meircuri dimineaţă, eforturile Ministerului Afacerilor Externe şi ale autorităţilor care au făcut toate demersurile necesare pentru evacuarea din Fâşia Gaza a cetăţenilor români. ”Rămânem alături de toţi cei care trec prin drame fără margini”, a transmis Ciucă, după ce 93 de români au reuşit să treacă în Egipt, iar alţi 51 urmează să iasă miercuri din zona de conflict.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Salut eforturile Ministerului Afacerilor Externe şi ale autorităţilor care au făcut toate demersurile necesare pentru evacuarea din Fâşia Gaza a cetăţenilor români şi aducerea lor cu bine în afara zonei de conflict. Persoanele evacuate au tranzitat punctul de trecere a frontierei de la Rafah, au intrat pe teritoriul Republicii Arabe Egipt şi vor ajunge în România”, a scris, miercuri, pe Facebook, Niculae Ciucă.

Acesta ăşi exprimă susţinerea pentru toţi cei care trec printr-o perioadă grea: ”Rămânem alături de toţi cei care trec prin drame fără margini în aceste momente şi continuăm eforturile pentru ca toţi românii aflaţi încă în Fâşia Gaza să ajungă, în siguranţă, în ţară”.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

93 de cetăţeni români au reuşit să iasă, în cursul zilei de marţi din Fâşia Gaza, urmând a ajunge în România, alţi 51 urmând să treacă în Egipt în cursul zilei de miercuri.

Premierul Marcel Ciolacu se îndreaptă către Egipt şi îi va însoţi pe refugiaţii români din Fâşia Gaza care au trecut punctul de frontieră Rafah şi se întorc în ţară.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.