Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, vineri, că preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumistrescu, a demisionat din funcţiile politice pentru a nu prejudicia partidul şi a menţionat că PNL nu va obstrucţiona justiţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PNL, ca de fiecare dată, nu a obstrucţionat şi nu va obstrucţiona justiţia. În momentul în care s-a definitivat ziua de ieri şi am avut un comunicat al DNA am stat de vorbă cu Iulian Dumitrescu si, ca de fiecare dată, pentru a evita prejudiciul de imagine, domnul Iulian Dumitrescu a luat decizia să-şi dea demisiona din toate funcţiile pe care le deţinea”, a declarat, vineri, Nicolae Ciucă.

Preşedintele PNL a precizat că nu cunoaşte detaşii din dosar, dar toate documentele de interes în cauza penală vor fi puse la dispoziţie.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

”Nu ştiu ce este în dosar, nu comentez ce este în dosar. Este o anchetă în derulare”, a mai afirmat Cucă.

Întrebat dacă i-a solicitat demisia lui iulian Dumitrescu, Ciucă a afirmat: ”Este o decizie pe care fiecare membru al PNL a luat-o atunci când a avut probleme cu justiţia”.

Liderul PNL a menţionat că, funcţia de prim-vicepreşedinte devenind vacantă, va trebui să se ia o decizie cu privire la persoana care o va ocupa.

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, prim-vicepreşedintele PNL Iulian Dumitrescu, plasat sub control judiciar de DNA într-un dosar în care este suspectat de luare de mită şi fals în declaraţii, a anunţat, joi seară, pe Facebook, că demisionează din toate funcţiile deţinute în partid, ”deoarece partidul nu are nicio legătură cu această speţă”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.