Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, vineri, că preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumistrescu, a demisionat din funcţiile politice pentru a nu prejudicia partidul şi a menţionat că PNL nu va obstrucţiona justiţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PNL, ca de fiecare dată, nu a obstrucţionat şi nu va obstrucţiona justiţia. În momentul în care s-a definitivat ziua de ieri şi am avut un comunicat al DNA am stat de vorbă cu Iulian Dumitrescu si, ca de fiecare dată, pentru a evita prejudiciul de imagine, domnul Iulian Dumitrescu a luat decizia să-şi dea demisiona din toate funcţiile pe care le deţinea”, a declarat, vineri, Nicolae Ciucă.

Preşedintele PNL a precizat că nu cunoaşte detaşii din dosar, dar toate documentele de interes în cauza penală vor fi puse la dispoziţie.

”Nu ştiu ce este în dosar, nu comentez ce este în dosar. Este o anchetă în derulare”, a mai afirmat Cucă.

Întrebat dacă i-a solicitat demisia lui iulian Dumitrescu, Ciucă a afirmat: ”Este o decizie pe care fiecare membru al PNL a luat-o atunci când a avut probleme cu justiţia”.

Liderul PNL a menţionat că, funcţia de prim-vicepreşedinte devenind vacantă, va trebui să se ia o decizie cu privire la persoana care o va ocupa.

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, prim-vicepreşedintele PNL Iulian Dumitrescu, plasat sub control judiciar de DNA într-un dosar în care este suspectat de luare de mită şi fals în declaraţii, a anunţat, joi seară, pe Facebook, că demisionează din toate funcţiile deţinute în partid, ”deoarece partidul nu are nicio legătură cu această speţă”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.