Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, vineri, că la Iaşi în doar câteva luni se văd progresele făcute de administraţiile liberale. ”I-am încurajat pe colegii din PNL Iaşi să promoveze în comunităţile lor exemplele de patriotism lucid, să nu lase aceste valori să fie confiscate de demagogi şi extremişti”, a arătat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”M-am bucurat să revin astăzi la Iaşi, aici unde, în doar câteva luni de la ultima vizită, se văd progresele făcute de administraţiile liberale. Am discutat, alături de colegii din conducerea filialei şi de primarii liberali, despre dezvoltarea pe termen lung a judeţului, dar şi a întregii regiuni”, a afirmat Ciucă, vineri seară, într-o postare pe Facebook.

Potrivit liderului PNL, autostrăzile A7 şi A8 sunt investiţii-cheie, care vor aduce resurse, noi afaceri private şi locuri de muncă pentru toată regiunea de Nord-Est a României, iar Partidul Naţional Liberal va sprijini toate aceste proiecte la guvernare.

El a adăugat că nu doar investiţiile în infrastructură, dar şi atragerea de fonduri europene rămâne esenţială pentru continuarea proiectelor de dezvoltare locală.

”I-am îndemnat pe colegii mei să aibă curajul să gândească şi proiecte care depăşesc graniţele comunelor, oraşelor, judeţelor, pentru că doar aşa putem reduce decalajele dintre urban şi rural şi doar aşa le putem oferi un trai mai bun românilor. I-am încurajat pe colegii din PNL Iaşi să promoveze în comunităţile lor exemplele de patriotism lucid, să nu lase aceste valori să fie confiscate de demagogi şi extremişti”, a explicat Ciucă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.