Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a avut o întâlnire cu liderul Opoziţiei din Spania Alberto Nunez Feijoo. „Ne-am dori ca dubla cetăţenie să se poată acorda fără examen şi să se revină la formatul anterior al cărţilor de identitate de tip card”, a declarat liderul PNL, după întrevedere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mă bucur că-l reîntâlnesc zilele acestea pe Alberto Nunez Feijoo, liderul Opoziţiei din Spania. România şi Spania au realizat progrese excelente pe subiectul dublei cetăţenii pentru românii care locuiesc în Spania. Ne-am dori ca dubla cetăţenie să se poată acorda fără examen şi să se revină la formatul anterior al cărţilor de identitate de tip card”, a scris Nicolae Ciucă, joi pe Facebook.

El a mai spus că „suntem recunoscători pentru susţinerea arătată de Spania României, la nivel european”.

„Nu uităm că decizia privind aderarea parţială a României la Spaţiul Schengen, din luna decembrie, a fost luată în timpul preşedinţiei spaniole a Consiliului Uniunii Europene”, a completat preşedintele Senatului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.