Premierul Nicolae Ciucă a declarat marţi, pentru Europa Liberă, întrebat dacă 2022 este o ţintă realizabilă pentru intrarea României în Schengen, că poate să îşi propună o astfel de ţintă, dar nu poate garanta că ea se întâmplă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Voi face tot ce este necesar astfel încât România să îşi îndeplinească acest deziderat pentru a intra în Schengen şi vom întreprinde toate măsurile să clarificăm aceste linii pe care România le mai are de îndeplini pentru a putea beneficia de acest statut”, a spus premierul, întrebat de Europa Liberă ce se întâmplă cu aderarea la spaţiul Schengen.

Solicitat să precizeze dacă 2022 este o ţintă realizabilă pentru intrarea României în Schengen, premierul a declarat că nu poate garanta acest lucru.

”Pot să îmi propun o astfel de ţintă, dar nu pot garanta că ea se întâmplă, pentru că nu depinde doar de noi”, a replicat Nicolae Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.