Premierul interimar Nicolae Ciucă a declarat, marţi seară, că se bucură că s-a ajuns la o înţelegere politică, astfel încât noul Guvern să fie învestit în scurt timp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Eu mă bucur foarte mult că s-a ajuns la o înţelegere politică, la realizarea unei coaliţii majoritare şi în felul acesta vom putea să avem cât de curând un guvern în funcţiune, ceea ce reprezintă, nu numai pentru mine, ci pentru întreg aparatul guvernamental o satisfacţie că am reuşit să parcurgem această perioadă fără evenimente deosebite şi cu o încărcătură a atribuţiunilor şi sarcinilor duse acolo unde ne-am propus”, a declarat, marţi seară, la TVR, Nicolae Ciucă. 
 
Premierul interimar a afirmat că nu a fost o perioadă deosebită, ci o perioadă în care şi-a făcut treaba. 
 
”A fost o perioadă în care ne-am făcut treaba”, a mai declarat Ciucă, precizând că parte din misiunea sa la şefia Guvernului a fost să menţină funcţionarea instituţiilor, să pregătească campania de vaccinare şi să pregătească terenul pentru noul guvern în 2021. 
 
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi seară, decretul pentru desemnarea lui Florin Cîţu în funcţia de prim-ministru. Cîţu urmează să prezinte lista miniştrilor, după ce partidele vor definitiva propunerile, şi Programul de guvernare. Florin Cîţu a afirmat că vine cu o echipă de profesionişti, că fiecare ministru va avea obiective, care vor fi monitorizate semestrial, asigurându-l pe preşedinte de un parteneriat transparent şi onest.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.