Liderul PNL, preşedintele Senatului Nicolae Ciucă afirmă, după vizita în piaţa din Şimleu Silvaniei, care a fost renovatp, că ”pieţele au fost dintotdeauna centrele vii ale comerţului în comunităţile rurale, dar şi locul unde se deschide dialogul”, subliniind că producătorii locali trebuie să primească tot sprijinul autorităţilor ” pentru că promovarea produselor româneşti este garanţia că pe mesele noastre ajung alimente proaspete şi de calitate, direct din inima satelor şi a oraşelor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Pieţele au fost dintotdeauna centrele vii ale comerţului în comunităţile rurale, dar şi locul unde se deschide dialogul. La Şimleul Silvaniei, piaţa istorică a fost renovată, iar astăzi, mulţumită administraţiei liberale de aici, oamenii care vin cu mâinile crăpate de muncă nu mai trebuie să stea iarna în frig sau vara în soare”, afirmă Ciucă într-o postare pe Facebook.
El mai afirmă că primarul localităţii Cristian Lazăr este unul dintre cei mai tineri primari din ţară şi a demonstrat tuturor că se poate, atunci când există colaborare între primărie, Consiliul Judeţean şi guvern, felicitându-l pentru rezultatele care se văd astăzi în toată comunitatea.
 
”Am văzut aici bucuria sinceră a oamenilor pentru noua piaţă, dar eu îmi doresc ca aceasta să fie o normalitate în toate localităţile României. Producătorii locali trebuie să primească tot sprijinul autorităţilor, pentru că promovarea produselor româneşti este garanţia că pe mesele noastre ajung alimente proaspete şi de calitate, direct din inima satelor şi a oraşelor”, mai declară liderul liberal.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.