Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, vineri, că în şedinţa Executivului va fi aprobată Hotărârea de Guvern prin care vor fi consolidate măsurile luate pentru sprijinirea populaţiei, în faţa scumpirilor facturilor la energie. Astfel, 50% din dividendele Nuclearelectrica şi Romgaz va reveni statului iar celalaltă jumătate va fi folosită pentru investiţii, a spus şeful Executivului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul a spus că că astăzi va fi aprobată Hotărârea de Guvern prin care vor fi consolidate măsurile luate pentru sprijinirea populaţiei faţă de crelterea preţurilor la energie şi gaze. 

”Astfel, pentru companiile Nuclearelectrica şi Romgaz, Guvernul va stabili ca 50% din dividende să revină statului, iar celalaltă jumătate să poată fi folosită pentru investiţii în extracţiile offshore şi pentru reactoarele 3 şi 4 de la Cernavodă”, a mai declarat Ciucă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.