Florin Cîţu a afirmat că îşi doreşte ca PNL să fie cel mai mare partid din România, nu al doilea şi a precizat că dacă nu exista parteneriatul cu preşedintele Klaus Iohannis liberalii nu aveau acum nici guvernare, nici premier. Liderul liberalilor Ludovic Orban, a afirmat că nu PSD a învins PNL la alegerile parlamentare, ci pandemia a făcut-o, acestea fiind organizate în vârful pandemiei atunci când erau înregistrate peste 10.000 de cazuri pe zi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Orban: Nu PSD ne-a învins, ne-a învins pandemia. Alegerile parlamentare s-au desfăşurat în vârful pandemiei

 

„Eu vreau ca PNL să fie cel mai mare partid din România, nu al doilea. Cel mai mare partid politic din România. Iar pentru asta trebuie să avem curaj să ne uităm în trecut, să vedem de ce nu este astăzi PNL cel mai mare partid din România fiindcă a avut toate atuurile şi trebuie să ne uităm în ultima campanie electorală. Trebuie să fim sinceri cu noi să admitem că dacă nu exista parteneriatul cu preşedintele Klaus Iohannis astăzi nu aveam nici guvernare, nici premier. Cine vorbeşte astăzi împotriva preşedintelui vorbeşte PNL, împotriva Guvernului”, a declarat Florin Cîţu, sâmbătă, la conferinţa de alegeri de la PNL Neamţ. 
 
El a precizat şi de ce nu este PNL cel mai mare partid din România. 
 
„De ce nu este PNL cel mai mare partid din România? Pentru că nu a avut curajul să facă ceea ce am promis. Am promis să facem reforma administraţiei publice, nu am făcut-o pentru că exista un cost electoral. Am promis că facem reforma pensiilor, nu am făcut-o pentru că exista un cost electoral, aşa ni se spune. Am promis că facem reforma în sectorul bugetar, nu am făcut-o pentru că exista un cost electoral. Am promis că nu mai dăm subvenţii peste tot în ţară şi pomeni, nu am făcut-o pentru că se spunea că există un cost electoral”, a transmis premierul.
 
Prim-ministrul a mai spus că pentru ca PNL să fie cel mai mare partid din România trebuie ca liberalii să se ţină de cuvânt.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.