Premierul Florin Cîţu a afirmat, vineri, cu ocazia alegerilor în cadrul organizaţiei judeţene PNL Vâlcea că, în politică, competiţia trebuie să aducă la conducerea unui partid cei mai buni oameni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“În politică, competiţia ar trebui să aducă ca cei mai buni oameni să conducă un partid politic. Acel om şi acei oameni să îşi asume nişte obiective şi dacă şi le ating, să meargă mai departe, dar dacă nu le ating, să aibă tăria să facă un pas în lateral sau în spate să lase pe alţii care vin şi pot să facă aceste lucruri. Despre asta este vorba în viaţă şi în competiţie şi asta facem şi noi aici”, a declarat Florin Cîţu.
 
El a precizat că acest lucru îi pregăteşte pe liberali cu lupta cu PSD, “această competiţie trebuie să ne întărească de aceea îi alegem pe cei mai buni”.
 
Florin Cîţu a mai povestit că, în 1990, când era clasa a XII-a, s-a înscris în PNL alături de mai mulţi prieteni, precizând că ulterior a plecat din ţară şi că a “reînnoit povestea” cu PNL, în 2016, la Bucureşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.