Premierul Florin Cîţu a afirmat că nu ar trebui să existe discuţii cu privire la un al patrulea val al pandemiei de COVID-19, deoarece în România avem toate dozele necesare pentru a se vaccina toată lumea şi să evităm acest al patrulea val.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din punctul de vedere al Guvernului, am făcut tot ceea ce am putut face ca să avem aceste campanii de vaccinare de succes, pentru că nu este vorba despre un succes al campaniei de vaccinare al Guvernului, este vorba despre o campanie pentru viaţă, despre asta vorbim, despre o campanie de revenire la normalitate. Doar prin vaccinare putem să revenim la normalitate. Şi tot aud în spaţiul public discuţii despre valul patru. N-ar trebui să avem aceste discuţii. În România, astăzi, avem dozele de vaccin necesare să se vaccineze toată lumea. Nu ar trebui să existe această discuţie despre valul patru în România. Vrem să ne vaccinăm, ne vaccinăm, nu este obligatoriu, dar dacă ne vaccinăm, nu mai avem valul patru. Astăzi românii trebuie să să ştie că se pot vaccina oriunde, oricând şi aşa evităm acest val patru”, a declarat Florin Cîţu, joi la Alba Iulia.

Pe 10 iunie, Ioana Mihăilă a declarat că, dacă nu ne vaccinăm, „ne putem aştepta la un val patru mai intens”. Întrebată cum vede reluarea cursurilor din toamnă, ministrul Sănătăţii a afirmat: „Voi susţine ca, la interior, dacă distanţa nu se poate respecta, copiii să rămână cu mască, cel puţin cei care nu sunt vaccinaţi”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.