Premierul Florin Cîţu a afirmat, miercuri, că ”este o problemă de conştiinţă şi de onoare a celor care fac astfel de declaraţii”, referindu-se la declaraţia ministrului Cătălin Drulă care l-a numit ”zombie politic”. Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a declarat miercuri pentru News.ro, referinu-se la conflictul cu premierul Florin Cîţu, după ce l-a numit pe acesta ”zombie politic”, că săptămâna trecută, coaliţia de guvernare a trecut printr-un moment greu, iar ”ce s-a spus atunci, s-a spus”. El a admis că poate fiecare dintre ei a exagerat. Ca şi Florin Cîţu, el a refuzat să spună ce au discutat, invocând caracterul privat al discuţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Drulă despre conflictul cu Cîţu: Săptămâna trecută, coaliţia de guvernare a trecut printr-un moment greu. Ce s-a spus atunci, s-a spus. Poate fiecare am exagerat. Nu vreau să mai redeschidem răni

Florin Cîţu a fost întrebat, miercuri, dacă ministrul Cătălin Drulă şi-a cerut scuze pentru declaraţiile pe care le-a făcut, numindu-l ”zombie politic” şi a afimat: ”Eu am spus cum îi voi reevalua pe miniştri, până la urmă este o problemă de conştiinţă şi de onoare a celor care fac astfel de declaraţii”.

La insistenţele jurnaliştilor, Cîţu a precizat: ”V-aţi obişnuit că nu spun ce discut în privat cu partenerii mei”.

Premierul a mai precizat că rolul protocolului este de a face coaliţia să meargă mai uşor, nu de a îngreuna funcţionarea acesteia, iar, în ceea ce-l priveşte, au fost clarificate lucruri.

Cătălin Drulă, vicepreşedinte USR PLUS şi ministru al Transporturilor, l-a criticat dur pe premierul Florin Cîţu pentru demiterea lui Vlad Voiculescu, într-un interviu pentru G4Media. ”Un zombie politic”, l-a caracterizat Drulă pe Cîţu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.