Premierul Florin Cîţu a afirmat, marţi seară, că a vorbit cu PSD când a afirmat, la moţiunea de cenzură, că a tranşat alegerile din PSD. ”Le-am spus foarte clar că nu există nicio şansă să se implice în alegerile din PNL”, a afirmat Cîu, precizând că a reacţionat astfl la scenariile pe care le auzea în Parlament. Premierul se declară, însă, dezamăgit că Ludovic Orban nu a avut nicio reacţie la declaraţiile Dianei Şoşoacă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Florin Cîţu a fost întrebat, marţi seară, la Digi 24, ce a vrut să spună când a declarat că a ”tranşat alegerile din PNL” şi a răspuns: ”Eu am vorbit acolo cu PSD şi le-am spus foarte clar că nu există nicio şansă să se implice în alegerile din PNL (...) Rămân inamicul PSD n continuare”.

Cîţu a precizat că declaraţie s-a referit la ”scenariile” pe care le-a auzit în Parlament, cum că PNL îşi va dărâma propriul guvern.

Cîţu afirmă că Ludovic Orban nu trebuia să se simtă deranjat de această declaraţi.

”În Parlamentul României eu am văzut ceva ce m-a întristat şi m-a deranjat. A văzut cum un senator independent  a cerut două minute ca să-l scape pe preşedintele PNL de Cîţu. Ce m-a deranjat şi m-a întristat este că nu a existat nicio reacţie din partea prşedintelui Orban la această declaraţie”, a mai declarat Florin Cîţu.

Senatoarea Diana Şoşoacă a afirmat marţi că ar avea nevoie de 2-3 minute pentru a-l scăpa pe Ludovic Orban de Florin Cîţu. 

„Voiam să îi spun domnului Orban că, dacă îmi acordă 2 - 3 minute, îl ajut să scape de domnul Cîţu. Am auzit aici de o dictatură care va dura cel puţin 10 ani. Eu vreau să îl parafrazez pe Caragiale - Ai uitat, Năucă, că e senator Şoşoacă, ai uitat Năică de senator Şoşoacă şi o să îţi trag o revoluţie de o să mă pomeneşti. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.