Noul preşedinte ales al PNL Florin Cîţu a afirmat că şefia Camerei Deputaţilor va rămâne deocamdată la liberali şi va fi propus cineva interimar, după ce Ludovic Orban a anunţat că va demisiona din funcţia de preşedinte al Camerei. El a adăugat că trebuie văzut ce majoritate există în Parlament, pentru că va exista un vot cu privire la acest subiect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Acum rămâne la PNL. Staţi să vedem majoritatea parlamentară pentru că este nevoie de un vot. S-ar putea să fie cineva interimar. Vom vedea cine o să fie”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat la finalul Congresului PNL dacă şefia Camerei Deputaţilor va rămâne la PNL.

Ludovic Orban a declarat sâmbătă, după ce a pierdut alegerile pentru un nou mandat la conducerea PNL în faţa lui Florin Cîţu, că demisia sa din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor va fi luni pe masa preşedintelui ales Florin Cîţu. „Din momentul de faţă între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat”, a mai spus Orban.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.