Preşedintele PNL, Florin Cîţu, comentează faptul că trei dintre parlamentarii PSD au votat moţiunea simplă împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, Cîţu afirmând că "pare că nu tot PSD-ul este în această coaliţie de compromis".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Disciplina de partid o face domnul Ciolacu în propriul partid. Pare că nu tot PSD-ul este în această coaliţie de compromis cu noi. Pare că unii nu sunt cu noi, pare că sunt cu alţii, aşa pare. Dar până la urmă, repet, vom vedea mai departe. Noi am fost toţi acolo şi susţinem această coaliţie, chiar dacă nu suntem totdeauna de acord cu toate deciziile”, a declarat Florin Cîţu, miercuri seară, la TVR. 
 
Liderul liberal a explicat şi că parlamentarul PNL care a votat moţiunea a "cerut schimbarea votului pentru că a greşit". 
 
Florin Cîţu a spus că actuala coaliţie cu PSD "lucrează, funcţionează, livrează, e normal să existe divergenţe", el arătând că preferă să discute în interior despre aceste divergenţe.
 
Preşedintele liberal a criticat şi USR, despre care a spus că "nu pierde nicio şansă să fie lângă AUR, nicio oportunitate, oricât de mică”. El a afirmat că USR şi AUR "fac multă gălăgie” şi nu "ivrează nimic românilor”.
 
"Poate că se delimitează, dar când ne uităm, ei sunt împreună. Deci eu văd că USR nu pierde nicio oportunitate să se urce pe acelaşi val pe care se urcă şi AUR. Poate că încearcă aceeaşi formulă. Până la urmă, să ştiţi să românii sunt mult mai inteligenţi şi vor vedea în spatele acestei perdele pe care o aruncă şi USR, şi AUR, vor vedea că sunt nişte incompetenţi”, a adăugat Florin Cîţu.
 
Trei parlamentari social-democraţi au votat, miercuri, în favoarea moţiunii simple îndreptate împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, şi iniţiată de Uniunea Salvaţi România (USR). Cei trei au încălcat decizia grupului PSD, de a vota împotriva moţiunii. În urmă cu câteva zile, liderul PSD Marcel Ciolacu afirma că că social-democraţii îl vor susţine pe ministrul liberal, la votul moţiunii, pentru că sunt într-o coaliţie.
 
Deputatul PNL de Vâlcea Laurenţiu-Nicolae Cazan a solicitat conducerii Camerei să ia act de faptul că votul electronic „pentru” moţiunea simplă împotriva ministrului Energiei Virgil Popescu a fost înregistrat greşit, iar opţiunea sa reală a fost „contra”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.