Ministrul Finanţelor Florin Cîţu anunţă tăierea cu un procent semnificativ a subvenţiei pentru partidele politice în 2021, el transmiţându-i liderului PSD Marcel Ciolacu că aşa se fac economiiile, nu prin pseudo-demisii din Parlament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lucrez la bugetul pentru 2021 şi exact ca în 2020 voi propune economii REALE la bugetul de stat prin: tăierea cu un procent SEMNIFICATIV a subvenţiei pentru partidele politice şi în 2021”, anunţă Cîţu într-o postare pe Facebook.

El afirmă că în 2020, deşi an electoral, a tăiat subvenţia pentru partidele politice cu 30%.

”Marcel Ciolacu, aşa se fac economii substanţiale la bugetul pentru anul viitor. Nu prin pseudo-demisii din Parlamentul României”, scrie Cîţu, referindu-se la faptul că liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat că demisionează din Parlament în ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensia specială, în condiţiile în care aceasta se acordă la cerere.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.