Premierul Florin Cîţu a afirmat, întrebat cum vede afirmaţia primarului de la Cluj Emil Boc care a spus că el este viitorul României şi al PNL, că este onorat şi responsabilizat de o astfel de opinie, însă nu există încă un calendar pentru Congresul partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În primul rând nu avem un Congres al PNL. În al doilea rând, opinia domnului, astăzi primar, fost preşedinte de partid, este una care mă onorează şi bineînţeles mă responsabilizează, dar vom discuta despre toate aceste lucruri atunci când vom avea un calendar pentru Congres”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat într-o conferinţă de presă sâmbătă, cum comentează opinia lui Emil Boc.

Prim-ministrul a adăugat că trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes ca să se poată desfăşura şi Congresul PNL.

„Dacă PNL vrea să aibă Congres anul acesta, trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes. Toţi primarii trebuie să se implice deoarece fără o campanie de vaccinare de succes nu poţi să ai astfel de eveniment anul acesta”, a completat Cîţu.

Emil Boc a afirmat, miercuri la Digi 24, că Florin Cîţu este cea mai bună opţiune pentru conducerea PNL. Referitor la un eventual tandem pe care să îl facă cu actualul premier la vârful partidului, edilul de la Cluj a precizat că nu o să se implice „mai mult decât îi permite funcţia” actuală de primar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.